Energetikai tanúsítvány készítés Kiskunhalason


Energetikai tanúsítványok kiállítását vállaljuk Kiskunhalason és 30 km-es körzetében.
Várjuk jelentkezését

Nézze meg árajánlatunkat!

Lakás Kiskunhalason Ház Bács-Kiskun megyében
1

Időpontot egyeztetünk Önnel a helyszíni szemléhez, ami körülbelül fél órát vesz igénybe.

2

Elkészítjük a tanúsítványt 2-3 munkanapos átfutási idővel.

3

A tanúsítványt átküldjük Önnek e-mailben, átadjuk Kiskunhalason, vagy postázzuk.

Garantáltan hiteles energetikai tanúsítvány

Az általunk kiállított tanúsítványok garantáltan hitelesek, így minden ügyvéd, hatóság és hivatal elfogadja azokat. A HET sorszám a dokumentum felső sorában olvasható, ez a szám egy központilag generált azonosító, ami biztosítja a szakvélemény eredetiségét. Az Országos Építésügyi Nyilvántartás online adatbázisában bárki által kereshetők és leellenőrizhetők a szakvélemények.

Az energetikai tanúsítvány egy mérnök által készített szakértői vélemény, amely jogszabályban leírt módszerrel értékeli ki az ingatlan energiahatékonyságát. A kiértékelés egy 12 energiaosztályból álló skálán történik, AA++ és JJ között.

Tanúsítványok Kiskunhalason és térségében

Tanúsítvány szolgáltatásunk központja Kiskunhalas. Munkáink legnagyobb részét családi lakóházak és társasházi lakások adják, de természetesen vállaljuk bármilyen funkciójú épület minősítését, akár Kiskunhalastól nagyobb távolságban is.

Soltvadkert, Kiskőrös, Kecel

Északi irányban rendszeresen járunk ki tanúsítani Kecelre, Kiskőrösre és Soltvadkertre. Bács-Kiskun megye középső részének három legfontosabb városában egyedi árajánlat szerint dolgozunk, amit e-mailben kérhet tőlünk - munkanapokon két órás határidővel. Heti rendszerességgel járunk felmérni ingatlanokat egészen Kiskőrös távolságig.

Jánoshalma, Tompa, Kiskunmajsa

Déli és keleti irányban Jánoshalma - Tompa - Kiskunmajsa távolságig vállalunk megbízásokat. Az elhelyezkedés függvényében a szolgáltatási díj az útiköltségnek megfelelő felárral emelkedik. A Kiskunhalasi járás összes falvában tanúsítunk, keressen meg minket, bármilyen ingatlanról van szó!

Kiskunhalasi tanúsítói területünk a tárképen
Pecsét

Rendelet teszi kötelezővé a tanúsítást

  • Ha az ingatlant eladják vagy bérbeadják,
  • energetikai páylázaton indulnak vele,
  • új épületet vesznek használatba.

Az energiatanúsítvány az Európai Unió klímavédelmi stratégiájának részeként minden tagországban létezik. Magyarországon a 176/2008 Korm. Rendelet írja elő és szabályozza a témát. Ebben a jogszabályban van rögzítve, hogy a tanúsítást el kell végezni, ha az ingatlant eladják vagy bérbe adják.

Nem minden esetben kell a tanúsítvány

Az adásvételi szerződés megkötésekor az energetikai tanúsítványnak rendelkezésre kell állnia, ennek biztosítása az eladó feladata. Vannak azonban kivételek, amikor nem kötelező a tanúsítás, ezeket mindenképp érdemes áttekinteni a megbízás elküldése előtt.